Turizmciye bir kötü haber daha

İngiliz Sivil Havacılık Kurumu, Monarch Airlines'ın tüm operayonlarını durdurduğunu açıkladı. Şirketin 300 bin ileri tarihli rezervasyonu bulunduğu, 110 bin müşterisinin de halihazırda yurtdışında bulunduğu belirtiliyor.

Turizmciye bir kötü haber daha
İngiliz hükümetinin Sivil Havacılık Kurumu'na başvurarak 110 bin yolcunun ülkelerine geri dönüdürülmesi için charter uçuşlar düzenlemesini istediği bu nedenle 30 uçak talebinde bulunduğu ifade ediliyor.

291 MİLYON POUND ZARAR ETMİŞ

Geçtiğimiz mali yılda 291 milyon pound zarar eden şirketin, 2 bin 100 dolayı çalışanının bulunduğu da edinilen bilgiler arasında.

İNGİLTERE TARİHİNİN EN BÜYÜK HAVA YOLU İFLASI

Monarch Airlines, İngiltere'nin en büyük beşinci ve bu zamana kadar iflas eden en büyük hava yolu şirketi olma özelliği taşıyor. İngiliz medya şirketi BBC, Monarch'ın operasyonlarını durdurmasının ardından havalimanlarında büyük kaos yaşandığını yazdı.

İNGİLTERE TARİHİNİN EN BÜYÜK GERİ DÖNDÜRME OPERASYONU

Ulaştırma Bakanlığı Sekreteri Chris Grayling, savaş zamanları hariç İngiltere tarihinin en büyük geri döndürme operasyonunu yapacaklarını duyurdu. 

SON TOPLANTIDAN DA SONUÇ ALINAMADI

İngiliz Sivil Havacılık Kurumu ile Monarch yönetimi arasında şirket lisansının yenilenerek yeniden charter uçuşlara devam etmesi amacıyla pazar gece yarısına kadar toplantı yapıldığı ancak toplantıdan sonuç alınamadığı öğrenildi. 

YOLCULAR GERİ DÖNÜŞ İÇİN PARA ÖDEMEYECEK

Yurt dışında bulunan Monarch yolcularının herhangi bir bedel ödemeden ülkelerine götürüleceği belirtilirken, ileri tarihli rezervasyonu olan yolcuların havalimanlarına gitmemesi istendi. Yurt dışında bulunanların geri dönüşüne ilişkin uçak bilgilerinin ise 48 saat içinde açıklanacağı duyurularak yolcuların sabırlı olmaları istendi. Tel Aviv ve İbiza'da bulunan yolcular için 2 uçağın gittiği de edinilen bilgiler arasında.

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2017, 10:18

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83