Turizme eğlence dopingi

Avrupa'nın en büyük çadır gösteri merkezi Antalya'nın Serik ilçesi Belek Bölgesinde turizme yönelik gösterilere ev sahipliği yapacak.

Turizme eğlence dopingi
Avrupa'nın en büyük çadır gösteri merkezi Serik’in Belek Bölgesine getirildi. Kurulum ve montaj çalışmaları devam eden dev çadırda, dünyaca ünlü şovlar sahne alacak. Belek'teki The Land Of Legends Thema Park'ta 4 bin metrekarelik alana kurulan Chapito gösteri merkezi, 6 ayda 200 bine yakın yerli ve yabancı turiste ev sahipliği yapmayı hedefliyor.

Mayıs'ta açılacak

Türk girişimcilerin Almanya'dan satın aldıkları dev gösteri çadırı Chapito, tırlarla taşınarak 15 gün önce Belek'teki yerine getirildi. Özel ekipler tarafından kurulumuna başlanan Chapito, mayıs ayı ortalarında nefes kesen sahne şovları ile konuklarını ağırlamaya başlayacak. 4 bin metrekarelik alana kurulan ve benzerleri arasında Avrupa'nın en büyüğü unvanını elinde bulunduran çadır gösteri merkezinin, 27 metrelik 8 taşıyıcı kuleye sahip olduğu, 500'ü VIP olmak üzere toplam 2 bin 500 kişi kapasitesinde olduğu belirtildi.

Teknoloji harikası

En son teknoloji ses, ışık ve görüntü sistemleri ile donatılan merkez, yaz sezonu boyunca Adrenalina Circus, Shaman Dance Theatre ve Wonderland On Ice grupları sabit gösterilerine ev sahipliği yapacak. 3 gösteriyi 6 ayda 200 bine yakın yerli ve yabancı turistin izlemesi bekleniyor. Bunun dışında, ünlü şarkıcıların konserlerinin de düzenleneceği Chapito'da, yaz sezonunda birçok yerli ve yabancı starın sahne alıp hayranları ile buluşması bekleniyor.

Projenin fikir babası olan ve oluşturduğu konsersiyum ile dev gösteri merkezinin Antalya'ya gelmesini sağlayan Seans Organizasyon Yönetim Kurulu Başkanı Halis Altay, amaçlarının turizm gelirlerinde çeşitliliği yakalamak ve sektöre yeni cazibe alanları kazandırmak olduğunu söyledi. Chapito'nun daha önce Almanya'da faaliyet gösterdiğini ve bugüne kadar 8 milyona yakın izleyici ağırladığını da dile getiren Altay, dev tesisin bundan sonra Antalya turizmine hizmet vereceğini belirtti.

"Bu yeni bir başlangıç"

Yaklaşık 3 milyon euroluk bir yatırım ile gerçekleştirilen gösteri merkezinin ilk yıl 3 sabit gösteri ile turizme hizmet vereceğini bildiren Halis Altay, "Haftanın 6 günü burada sahne açık olacak. 7'nci günü ise konserlere tahsis edeceğiz. Dünyaca ünlü şarkıcılar bizim organizasyonumuzla gelebileceği gibi, diğer organizasyonlara da kapımız açık olacak. Chapito'nun Antalya turizmine yeni bir anlayış getireceğine ve uzun yıllar burada hizmet vereceğine inanıyoruz" dedi.

Merkezde Shaman Dance Theatre, Adrenalina Circus ve Wonderland On Ice sabit gösteri yapacak.

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2017, 10:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83