Türk Acenteler Birliği'nin Almanya'da Türkiye tanıtımı çalışmaları

Türk Acenteler Birliği (COOP TRR) ve Türk otelleri CMT Stuttgart, ABF Hannover ve Reisen Hamburg fuarlarının ardından çalışmalarını Freizeit Nürnberg fuarında sürdürüyor.

Türk Acenteler Birliği'nin Almanya'da Türkiye tanıtımı çalışmaları
Türklerin sahibi olduğu acentelerin tek çatı altında toplandığı Türk Acenleter Birliği, CMT Stuttgart, ABF Hannover ve Reisen Hamburg fuarlarının ardından şimdi de Freizeit Nürnberg fuarında Türkiye turizmini bir adım öteye taşımak için çalışmalarını sürdürüyor. 100 bin ziyaretçinin beklendiği Freizeit Nürnberg’de Martı Hotels, Ela Quality, Susesi Luxury, Sherwood Hotels, The Raga, Starlight Resort, Purple Tour ve Escado yazılım ile Türkiye turizmine katkı sağlamak için stant açan COOP TRR, Türkiye’yi Almanya’da tanıtmaya çalışıyor. COOP TRR’ın fuar maratonu önümüzdeki hafta Berlin’de gerçekleştirilecek olan ITB Berlin Turizm Fuarı ile devam edecek. COOP TRR ITB Berlin’de 25 numaralı salonda Türk otelleri ile birlikte tanıtım çalışması yapacak. 

Almanya’nın 4 farklı şehrinde katıldıkları fuarları değerlendiren COOP TRR CEO’ları Cumhur Sefer ve Fatih Şenel, "Freizeit Nürnberg, COOP TRR olarak katıldığımız 4'üncü turizm fuarı oldu. Önümüzdeki hafta katılacağımız ITB Berlin ile 5'inci fuara katılmış olacağız. Türkiye tanıtımına katkı sağlamak için kısa bir süre önce kurduğumuz COOP TRR, önümüzdeki süreçte çalışmalarına aynı hızda devam edecek. Katıldığımız fuarlarda Türkiye’ye karşı dikkat çeken bir ilgi var. Türkiye bu sene Almanya pazarında ciddi bir çıkış yapacak" dedi. 
Türkiye Koordinatörü Hasan Çetin ise Türk otelleri ile birlikte katıldıkları fuarlarda önemli bir tanıtım çalışmasına imza attıklarını söyledi. Almanya pazarındaki Türkiye ilgisini de değerlendiren Çetin, "Her zaman ifade ettiğimiz gibi Alman tatilciler için Türkiye çok özel bir tatil destinasyonudur. Türk turizmi için de Alman tatilcilerin yeri ayrıdır. Bu nedenle son iki yılda Almanya pazarında yaşanan gerileme geçiciydi. Almanya pazarında yükselişe geçeceğimiz bir yıl yaşayacağız" diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2018, 09:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83