TÜRSAB seçimleri ertelendi mi?

TÜRSAB başkan adayı Firuz Bağlıkaya, TÜRSAB genel kurulunun belirlenen tarihte yapılacağınıü ertlemenin söz konusu olmadığını açıkladı.

TÜRSAB seçimleri ertelendi mi?
TÜRSAB yönetim kurulu tarafından yapılan "TÜRSAB genel kurulu ertelendi" açıklamanın ardından gözler Kültür ve Turizm Bakanlığı ile diğer otoritelere çevrilmişti.

onuyla ilgili olarak yeni bir açıklama yapan TÜRSAB başkan adayı Firuz Bağlıkaya, genel kurulun ertelenmesinin söz konusu olmadığını belirtti. 

Mevcut yöntiminin hiçbir yetkisi olmadan genel kurulu erteleme girişminde bulunduğunu ve buşnu web sitesinde yayınladığını kaydeden Bağlıkaya, ''Bakanlık temsilcisi gözetiminde 26 Kasım 2017 tarihinde saat 10.30'da genel kurul açıldı ancal yeterli çoğunluk sağlanamadığında, yasa gereği, genel kurulu 2-3 Aralık tarihlerine ertelenmesi yönünde karar alındı.'' dedi.

Genel kurulun belirlenen 2-3 Aralık taihinde yapılacağına dair İlçe Seçim Kurulunun karar aldığını ifade eden Bağlıkaya, "Bakanlığımız da hazirun listesini yine bugün sitesinde yayınlamış ve genel kurulun ertelenmesi yönünde bir beyanda bulunmamıştır. Yetkili kamu otoritesinde aksi yönde bir karar alınmadığı müddetçe, genel kurul 2-3 Aralık tarihlerinde gerçekleşecektir. Seçim çalışmalarımız, yola çıktığımız ilk günkü azim ve istekle devam etmektedir." ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2017, 11:46

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83