TÜRSAB’dan İzmir çıkartması

TÜRSAB Batı Antalya Bölge Başkanlığı Kemer’den Kalkan’a uzanan acentecileri İzmir’e götürecek. 7-10 Şubat 2019 tarihleri arasında birlik ve beraberlik adına düzenlenecek olan gezide, TÜRSAB İzmir Bölge Başkanlığı tarafından katılımcılara, seminerler dışında bölge gezileri de düzenlenecek.

TÜRSAB’dan İzmir çıkartması

Kemer’den Fethiye’ye uzanan bölgede çalışmalara devam ettiklerini dile getiren Başkan Rıza Perçin, her zaman üyelerin sıkıntılarını çözmek adına çözüm ürettiklerini belirterek, zaman zaman da birlik ve dayanışma içerisinde bu tür organizasyonlarda bir arada olacaklarını kaydetti.

banner111

Başkan Perçin, “Batı Antalya’da yer alan TÜRSAB üyelerimiz ile birlikte 7-10 Şubat tarihleri arasında İzmir’de olacağız. Amacımız yoğun olmayan kış döneminde tüm üyelerimiz ile birlikte kaynaşma sağlamak. Aynı tarihlerde TÜRSAB Batı Antalya Bölge Başkanlığı’mızın yanı sıra seminere ve İzmir tanıtım gezilerine Batı Akdeniz, Orta Karadeniz ve Batı Karadeniz BTK’larda katılacak.TÜRSAB Genel merkezimizin organizasyonunda İzmir BTK ev sahipliği yapacak. İzmir bölgesinde turizm noktasında değerli olan bölgelere tanıtım gezileri düzenlenecek. TÜRSAB Başkanımız sayın Firuz Bağlıkaya’da seminerimize ve düzenlenecek gala gecesine katılımları olacak” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2019, 15:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83