YABANCI BASINDA ALANYA RÜZGARI

Alanya Tanıtma Vakfı 2016 turizm sezonu tanıtım çalışmalarını yabancı basın mensuplarının katılımıyla sürdürüyor.

YABANCI BASINDA ALANYA RÜZGARI
Alanya Turizm ve Tanıtma Vakfı’ndan (ALTAV) yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: ALTAV, 2016 turizm sezonunun daha iyi geçmesi için başlatmış olduğu basın ve tanıtım kampanyasının meyvelerini almaya devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında Helsinki Kültür ve Tanıtma Ataşeliği ile yaptığımız ortak çalışma kapsamında kentimizde Finlandiya’nın en büyük seyahat sitelerinden rantapallo.fi’den 2 gazeteciyi kentimizde ağırladık. 4-8 Ekim arası ALTAV tarafından hazırlanan program içeriğiyle gazetecilere Alanya tanıtıldı ve rantapallo.fi sitesini kullanan Fin vatandaşlarının Alanya’daki tatillerini daha güzel ve ilgi çekici hale getirebilecek birçok faydalı bilgiler edinmeleri sağlandı. Ayrıca basın görevlilerinin farklı açılardan Alanya fotoğrafları çekebilmeleri için özel programlar düzenlendi.

İSVEÇ VE LİTVANYA SIRADA

Yapılan bu çalışma ile birlikte son 3 haftada ALTAV tarafından Polonya, İngiltere ve Finlandiya’dan basın ekipleri sırasıyla ağırlandı. Önümüzdeki günlerde İsveç ve Litvanya’dan gelecek gazetecileri ağırlamaya hazırlanan ALTAV, aynı tempoyu tüm kış boyunca sürdürebilmek için çalışmalarına devam ediyor.
Bu ve diğer ağırlamalar sırasında bizlere destek olan Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD), Alanya Belediyesi, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB ) Alanya Bölgesel Yürütme Kurulu (BYK) Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) ve emeği geçen tüm diğer işletme ve özel kişilere sonsuz teşekkür ederiz.

HELSİNKİ CADDELERİNİ ALANYA SÜSLÜYOR

Turizm ve Kültür Bakanlığı Helsinki Kültür ve Tanıtma Ataşeliği’nin Finlandiya’da yürüttüğü tanıtma çalışmaları kapsamında Finler için Türkiye’deki en önemli tatil destinasyonu olarak Alanya ve en çok ilgi çeken kültür destinasyonu olarak da Kapadokya öne çıkarıldı. Türkiye’ye gelen Fin turistlerin yüzde 55’inin geldiği Alanya ve gün geçtikçe ziyaretçi sayısını ve cazibesini artıran Kapadokya’nın görselleri, Helsinki’nin en işlek caddelerinden biri olan Aleksanterinkatu’daki bir binanın iki cephesine giydirildi. Görsellerin her gün binlerce Fin vatandaşına ulaşmasının yanısıra caddenin, Helsinki’ye gelen farklı milletlerden turistlerin de uğrak yeri olması yapılan tanıtımın değerini daha da önemli kılıyor.

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2015, 15:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83