Yabancılar Meclisi'nden Yücel' teşekkür

Alanya Belediyesi Yabancılar Meclisi (Yeni Alanyalılar), Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e teşekkür etti. Alanya’da yaşayan 18 ülke vatandaşının oluşturduğu Yabancılar Meclisi, Bursa’ya düzenlediği kültür gezisine destek veren Başkan Yücel’e teşekkürlerini sundu.

Yabancılar Meclisi'nden Yücel' teşekkür

 Alanya Belediyesi Yabancılar Meclisi, aylık toplantısını Belediye Encümen Odası’nda gerçekleştirdi. Yabancılar Meclisi Başkanı Abdullah Karaoğlu Başkanlığında toplanan üyeler, gündeme dair konuları görüştü. Her yıl Türkiye’nin farklı bir şehrine gezi düzenleyen üyeler, geçtiğimiz hafta Osmanlı Devleti’nin ilk başkenti Bursa’ya gezi düzenledi. Bursa’nın tarihi ve kültürel mekanlarını gezen Alanya Belediyesi Yabancılar Meclisi Üyeleri, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e ve Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. 

banner111
KARAOĞLU, “ YABANCILAR MECLİSİ ALANYA’NIN ADINI DÜNYAYA TANITIYOR”
Basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Abdullah Karaoğlu, toplantıyla ilgili şunları kaydetti:
“Alanya Belediyesi Yabancılar Meclisi, Alanya’nın adını dünyaya tanıtıyor. Her yıl düzenlediğimiz geziyi bu yıl Bursa’ya yaptık. Osmanlı’nın ilk başkentini ziyaret ettik, üyelerimize tarihi ve kültürel alanları gezdirdik. UNESCO Dünya Mirası listesinde yeralan Cumalıkızık’ın yanısıra Ulu Camii, Tarihi Irgandı Çarşılı Köprü ve Kent Müzesi başta olmak üzere essiz tarihimize ışık tutan mekanlarla ilgili üyelerimizi bilgilendirdik.
Yabancılar Meclisi, bu paylaşımlarıyla Alanya’nın dünyanın değişik bölgelerinde tanınmasına katkı sağlıyor. Bize bu gezide desteğini esirgemeyen Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel’e ve misafirperverliği için Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederim”.
Açıklamasında Yeni Alanyalıların en çok ikametle ilgili sıkıntılarının olduğunun altını çizen Alanya Belediyesi Yabancılar Meclisi Başkanı Abdullah Karaoğlu, İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi’nin Alanya temsilciliği ile görüşerek bu sorunları da gidermeye çalıştıklarını kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2016, 15:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83