YENİ ALTAV BAKIN İŞE NERDEN BAŞLIYOR?

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı Yönetimi 12 maddelik gündemle toplandı. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in başkanlığındaki ALTAV’ın yeni yönetimi Grand Okan Otel’de yaptığı toplantıda 2016 yılı turizm sezonuna yönelik acil yapılması gerekenler ve kentin tanıtımı adına orta ve uzun vadede yapılacak çalışmalara ilişkin değerlendirmelerde bulundu, kararlar aldı.

YENİ ALTAV BAKIN İŞE NERDEN BAŞLIYOR?

 ALTAV’ın önemli gündem maddelerinden biri bütçe konusunda yapılabilecek çalışmalar hususunda görüş alış-verişinde bulunan yönetim kurulu üyeleri, fuar döneminde kullanılmak üzere kısa vadede oluşturulacak bütçe ve uzun vadede vakfa kurumsal bir kimlik de kazandıracak kalıcı gelirler oluşturulmasıyla ilgili karar aldı. 

banner111
RUSYA FUARI BEKLEMEDE 

2016 sezonuna yönelik çalışmaların başında gelen fuar takvimleri ve görevlendirmeleri üzerine görüşme yapan ALTAV Yönetim Kurulu, daha önce katılma kararı alınan 26 fuarın Alanya stantında kimlerin görevli olacağını belirledi. Yönetim Kurulu Üyeleri farklı fuarlar için görev üstlendi. Özellikle 12-17 Ocak tarihlerinde yapılacak Utrecht/Hollanda Fuarı, Matka-Helsinki/Finlandiya Fuarı ve ITB Berlin/Almanya Fuarlarına ağırlık verilmesi kararlaştırıldı. Rus Pazarında oluşacak boşluğun Avrupa Pazarında yapılacak yoğun bir çalışma ile aza indirilmesi benimsendi. Rusya-Moskova Fuarı’na yönelik izlenecek yol ise, Türkiye-Rusya ilişkilerin nasıl şekilleneceğine göre önümüzdeki günlerde netleşecek. 

ALANYA’DAKİ RUSLARLA ELELE

ALTAV Yönetimi Rusya-Türkiye ilişkilerinde yaşanan gerginlik ve Putin’in vatandaşlarına Türkiye seyahetini yasaklamasının ardından ortaya çıkan olumsuz tabloya yanıt olması ve Rus vatandaşlarının Türkiye’de mutlu yaşadıklarını, iki ülke arasında savaş olmadığını göstermek adına Alanya’daki Ruslarla buluşma kararı aldı. Konuyla ilgili çalışma yapmak üzere kurulan komite 3 Aralık Perşembe günü yaptığı toplantıda “ALTAV’ın (Alanya Turizm Tanıtma Vakfı) 02.12.2015 tarihli toplantısında oluşturulan Rus - Türk Dostluk Kokteyl Organizasyon Komitesi  03.12.2015 tarihinde Alanya’daki yerleşik Rus dostlarımızla yapmış olduğu toplantıda Rus-Türk Dostluk Kokteylinin 09.12.2015 tarihinde Alanya Filika Restorantta saat 18:00’da düzenlenmesi ve kokteylde Rus-Türk Dostluğunu sergilenmesine karar vermiştir. Katılım ücretsiz olup tüm Rus dostlarımız kokteyle davetlidir.” şeklinde karar aldı. Ayrıca Ocak ayı içerisinde yine Ruslara yönelik özel bir kutlama etkinliği planlanacak.

ALANYA TANITIM FİLMİ 

Alanya’nın yaz ve kış hayatını anlatan, yurt içi ve yurt dışında kullanılmak üzere kentteki tüm aktivitelerin içinde olduğu yeni bir tanıtım filmi hazırlanmasına karar verildi. ALTAV Yönetim Kurulu, toplantılar ve vakıfla ilgili basın kuruluşları ve kamuoyunun bilgilendirilmesini sağlamak amacıyla Basın Sözcüsü seçimi de yaptı. Alanya Gazeteciler Cemiyeti’ni Temsilen ALTAV’da görev alan AGC Başkan Yardımcısı Gaye Coşkun ALTAV Basın Sözcüsü oldu. Öte yandan Alanya’nın tanıtımıyla ilgili yurt dışından gelecek gazeteciler ve program yapımcılarının ağırlanması hususu da toplantıda görüşüldü. Holanda’dan gelecek TV çekim ekibi için kent tanıtımı ve gezi programı hazırlanarak gönderildi. 


Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2015, 16:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83