Yeni'den turizm camiasını buluşturan fuar değerlendirmesi

Yeni'den turizm camiasını buluşturan fuar değerlendirmesi
Otel Satın Alma Yöneticileri Derneği (TÜRSAD) tarafından üçüncüsü düzenlenen Türkiye Turizm Tedarik Fuarı, Antalya Kundu ’da bulunan bir otelde gerçekleştirildi.

Fuara Türkiye genelindeki Housekeepıng derneklerinin başkanları ve yönetim kurulu üyeleri tam kadro katılırken, HOTED onursal başkanı, başdanışmanı, turizmci, Executive HK müdürü Hakan Halit yeni fuarın açılışında yaptığı konuşmasında, bu yıl üçüncüsü düzenlenen fuara Türkiye genelindeki tüm Housekeepıng derneklerinin başkanları ve yönetim kurulu üyeleriyle tam kadro katıldıklarını söyledi.


YENİ, DAYANIŞMAMIZ BİRLİK VE BARABERLİĞİMİZ DEVAM EDECEK

Yeni " Kardeş derneğimiz TÜRSAD ‘ın başarılı çalışmalarına destek olmak amacıyla katıldığımız fuara, katılım sağlayan tedarikçi yani çözüm ortaklarımızla bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunduk. İlaveten yeni kaynak ve teknolojilerden haberdar olmak, faydalanmak amacıyla katıldığımız bu muhteşem organizasyonda yer almaktan büyük onur duyduk. Son derece verimli gecen 3 günlük fuarda Alanya, Antalya, Fethiye, Marmaris, Bodrum ve İstanbul dernek başkanlarımız ve çözüm ortaklarımızla ikili görüşmelerimizin yansıra, yine değerli başkanlarımızın katılımıyla birde panel gerçekleştirdik. Türsad çatısı altında gerçekleştirilen bu fuarın düzenlenmesinde emeği geçen başta TÜRSAD Başkanı Sayın Bülent Bilgiç ve yönetim kurulu üyeleri olmak üzere, katılan katkı sağlayan herkese en samimi duygularımızla teşekkür eder, başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz. Dayanışmamız, işbirliğimiz, birlik ve beraberliğimiz devam edecek. ’’dedi.

BİLGİÇ, ANTALYA VE ÜLKE EKONOMİSİNE KATKI SAĞLAMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ.

TÜRSAD Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Bilgiç, asli görevlerinin misafirlere konforlu, kaliteli ürünleri en uygun şekilde tedarik etmek olduğunu söyledi. Derneğin 2018'de kurulduğunu, büyüyerek yollarına devam ettiklerini ifade eden Bilgiç, "Bu yıl gerçekleştirdiğimiz sektör buluşmamızdaki işlem hacmimizi 10 milyar lira olarak belirledik ve gerçekleştireceğimize inanıyoruz. TÜRSAD ailesi olarak sosyal sorumluluk ve eğitim projeleri gibi önemli çalışmalara imza atabilmek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Hem tüketiciye hem üreticiye değer katan, güven veren bir kuruluş olabilmek için durmaksızın çalışıyoruz. ’’ dedi. Bilgiç, ’’Yeni tip korona virüs (Kovid-19) salgını nedeniyle yaşam biçiminin, ticarete değişim getirdiğini, dünyadaki gelişmeleri yakından takip edip, uyum sağlamaya çalıştıklarını, Antalya’ya ve ülke ekonomisine katkı sağlamak için gece gündüz çalışmaya devam edeceklerini kaydetti. Turizm camiasını buluşturan ve yoğun pandemi önlemleri altında gerçekleştirilen fuar, renkli görüntülerle sona erdi. 

Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2021, 22:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83