Yücel, İngiliz Acentelere Alanya’yı tanıttı

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) Başkanı ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, İngiltere’de faaliyet gösteren ve Alanya’da kampa giren acente temsilcilerini yemekte ağırladı.

Yücel, İngiliz Acentelere Alanya’yı tanıttı

 Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya’yı tanıtma çalışmalarına devam ediyor. İngiltere’de faaliyet gösteren acentelerden 50 kişilik temsilci, Alanya’da kampa girdi. İngiltere’de tatilcilere Alanya’yı tanıtacak ve tatil satacak olan acentelere, aynı zamanda ALTAV Başkanı olan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yemek daveti verdi. Laguna Beach Alya Resort Otel’in ev sahipliğinde verilen yemek davetine TAV Holding Pazarlama Koordinatörü Serkan Karahatay, ALTAV ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu da katıldı.

banner111
Yücel: “Alanya’yı İngiltere’de daha tanınır hale getirmek istiyoruz”
Yemek öncesinde Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, acente yetkililerine Alanya’daki tarihi ve doğal güzellikleri anlattı. Başkan Yücel, “Bizler sizlerin de desteği ile Alanya’yı ziyaret eden İngiliz misafirlerimizin sayısını artırmak, Alanya’yı İngiltere’de daha tanınır hale getirmek istiyoruz. Yılın 300 günü güneşli olan Alanya’da, misafirlerimize bütün yıl güvende ve keyifli bir tatil olanağı sunuyoruz. Tatil satan turizm profesyonelleri olarak sizlerden ricamız, Alanya’daki huzurlu yaşam olanaklarını ve olumlu anılarınızı, ülkenizdeki insanlara en iyi şekilde aktarmanız” dedi.
İngiltere Kültür ve Tanıtma Müşavirliği, Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) ve Gazipaşa-Alanya Havalimanı İşletmecisi TAV Holding’in girişimleriyle ve Meeting Point Turkey’in katkılarıyla düzenlenen organizasyonda, acente temsilcileri Alanya’nın tarihi ve doğal güzellikleriyle tanıştırılacak. Bu etkinlikle acente temsilcilerinin yaşayarak deneyimledikleri Alanya’yı, İngiltere’de daha kolay pazarlayabilmeleri hedefleniyor.

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2016, 16:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83