YÜCEL İRANLILARI ALANYA'YA DAVET ETTİ

İran’ın başkenti Tahran’da düzenlenen, 9.Tahran Uluslararası Turizm Fuarı’na (9. Tehran International Tourism Exhibition) katılan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, İran Televizyonuna röportaj verdi; Kültür ve Turizm Bakanlığı yetkilileriyle görüştü.

YÜCEL İRANLILARI ALANYA'YA DAVET ETTİ

 9.Tahran Uluslararası Turizm Fuarı’na katılmak için, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili, Kleopatra Otelciler Derneği Başkanı Servet Şakiroğlu , Belediye Meclis Üyeleri Kerim Aydoğan ve Mustafa Toksöz’le dün Tahran’a giden Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, fuara katılan Kültür ve Turizm Bakanlığı yetkilileri ile görüştü. Yücel, İran ulusal televizyonuna Alanya ve Türk turizmiyle ilgili röportaj verdi.

banner111

Fuarın ilk gününe hızlı başlayan Alanya heyeti, 19 Şubat’ta sona erecek Tahran Uluslararası Turizm Fuarı’nda, bir taraftan Alanya’yı çeşitli materyallerle tanıtırken bir taraftan da tur operatörleri ve resmi kurumlarla temaslarını sürdürüyor.
Ziyaret kapsamında İran- Türkiye arasındaki ticari ve turistik ilişkilerin olumlu yönde gelişmesi için görüşmeler yapılacak, tur şirketlerine Alanya’nın avantajları ve turizm çeşitliliği anlatılacak. Aynı zamanda Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) Başkanı da olan Belediye Başkanı Yücel, dünya genelinde yaşanan olumsuzluklar ve Rus krizi nedeniyle alternatif pazar arayışlarında bulunulduğunu kaydederek “Yeni pazarlara yönelerek hedef büyütmek” gerektiğinin altını çizdi.

Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2016, 14:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83