Zavlak: Konyalıyı sevin!

Alanya siyasetinin etkin ve genç isimlerinden Hacı Mevlüt Zavlak turizmcilere çağrı yaptı.

Zavlak: Konyalıyı sevin!
MHP Alanya'da çeşitli görevlerde bulunan geçtiğimiz dönem ilçe başkanlığı için de aday olan Hacı Mevlüt Zavlak turizmcilere bir çağrı yaparak, "Konyalıyı sevin" dedi. Zavlak'ın yaptığı paylaşım sosyal medyada beğeni rekorları alıyor.

İşte o yazı:

Konyalıyı sevin!

Eğerki otelci oda,marketci su,restorantcı yemek veriyor ve parasını alıyorsa kimsenin yerli turisti eleştirme hakkı yoktur.
Beğenmiyorsanız satmayın odayı suyu ekmeği.Onlarda gelmesinler.Satıyorsanız da arkalarından konuşup iki yüzlülük yapmayın.
Vay efendim onlarda tatilde nasıl davranılması gerektiğini bilmiyorlar diyorsanız da unutmayın onlar bu ülkenin ''yaz geldi çocukları da alıp bir hafta tatil yapayım''bilincine ve ekonomik yeterliliğine sahip olan insanları.Onlardan daha zengin ve daha gün görmüş olanları Alanya yerine Bodrum'u Alacatı'yı tercih ediyorsa da sebebini kendinizde arayın.
Kaliteli turist! diye nitelediğimiz o İskandinav ülkelerinin gençlerinin hepsi neredeyse PİSA testinde ilk onda.Ya bizim gençlerimiz.Matematikte dünya 44.sü fizikte dünya 43.sü kendi dilinde okuduğunu anlamada da dünya 42.si oldular.Yani gelecek nesillerde de durum bugün olduğundan farklı olmayacak.Konyalıyı Urfalıyı eleştirmek durumu düzeltmeyecek çünkü sorunun kaynağı insanlarımız değil onları yetiştiren sistem ve sistemi yöneten iradedir.Kendi dilinde okuduğunu anlamada dünya 42.si olabilen bir ülkenin insanlarının batı ile entegre olmuş sahil kasabaların da yaşanan hayata uyum sağlaması ne kadar mümkündür?
Sahi PİSA testi nedir?
Konyalı ya kızmayın arkadaşlar kızacaksanız Anadoluyu cahil bırakanlara kızın onları yozlaştıran TV programlarına kızın.Sonuçta gün gelir de yeni bir Kurtuluş Savaşı Destanı yazmamız icab ederse siperde yanımızda elin Finlisi İsveçlisi yada Almanı olmayak sağ yanımda Konyalı sol yanımda Urfalı
Kendinizi sevin arkaşlar.

Güncelleme Tarihi: 17 Temmuz 2017, 09:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83