ALANYA UÇURTMAYLA ŞENLENDİ

Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya kent merkezi ve ilçelerde düzenlediği Uçurtma Festivallerinde 6 bin uçurtma gökyüzüyle buluştu. Çocuklar, aileleriyle birlikte gökyüzünü renklendirdi.

ALANYA UÇURTMAYLA ŞENLENDİ

 Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği uçurtma festivalinde 6 bin uçurtma gökyüzüne havalandı. Antalya BeachPark, Demre, Korkuteli, Alanya, Akseki, Serik, Elmalı, İbradı, Manavgat, Kaş, Finike ve Kemer’de düzenlenen etkinlikte aileler, çocuklarıyla birlikte uçurtmalarını gökyüzüne bıraktı. Binlerce uçurtma gökyüzünü renklendirirken çocuklar neşeli dakikalar geçirdi.

banner111
KEYİFLİ SAATLER

Hareketli müzikler eşliğinde minik ellerle buluşan uçurtmaları gökyüzüne bırakan çocuklar, rüzgarı en iyi şekilde hesaplayıp, uçurtmalarını en yükseğe çıkarmak için çabaladı. Çocuklar kadar aileleri de eğlenceli bir gün geçirdi. Çocukluklarına dönen büyükler, uçurtmalarıyla gökyüzünü saatlerce renklendirmenin keyfini yaşadı. 

BİNLERCE UÇURTMA

Alanya’dan Demre’ye sahillerden kırlara Antalya semalarını binlerce uçurtma süsledi. Yoğun ilgi gören etkinlikte aynı zamanda baharın tadını da çıkartan çocuklar, “İlk kez bu kadar kalabalık bir ortamda uçurtma uçuruyoruz. Bu güzel günü bize yaşattığı ve bizleri çok mutlu ettiği için Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Çocuklarıyla güzel bir gün geçiren anne ve babalar ise, “Çocukluğumuzdan bu yana uçurtma uçurmamıştık. Unuttuğumuz bir eğlenceyi çocuklarımızla paylaşmanın keyfini yaşadık” dedi. Uçurtma şenliği akşam saatlerine kadar devam etti.

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2016, 14:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83