Açılış dersi Başkan Yücel'den

Eğitim

Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi, (AHEP) 2017- 2018 akademik yılı resmi açılış törenini gerçekleştirdi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından açılış konuşması yapan Rektör Prof. Dr. Mehmet Durdu Öner, okulun kuruluş tarihinden kısaca bahsettikten sonra, yüksek lisans bölümlerinin de açılmasıyla Alanya HEP Üniversitesi’nin her geçen gün daha iyiye gittiğini anlatarak, öğrencilere ve akademisyenlere yeni dönem için başarılar diledi.

Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel “Her zaman söylüyorum, Alanya dünyanın en güzel şehirlerinden birisi. Burada okuyan öğrenciler gerçekten çok şanslı. Üniversitemiz de her geçen yıl gelişiyor. Alanya’ya sosyal ve kültürel katkı sağlıyor.” dedi.

Öğrencilerin yüksek şeref belgelerinin takdim edildiği ödül töreninin ardından akademik açılış dersini vermek üzere Prof. Dr. Hasan Fenercioğlu söz aldı. “Yaşamımız ve Gıdalarımız” konulu söyleşisi dinleyicilerin yoğun ilgisini çekti
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.