ALANYA'YI TÜBİTAK'TA BAHÇEŞEHİR TEMSİL EDECEK

Eğitim

Bahçeşehir Koleji Alanya öğrencileri her yıl hazırladıkları birbirinden özel projeler ile TÜBİTAK bölge sergilerine davet ediliyor ve projelerini sergiliyorlar. Birçok çalışmanın arasından özenle seçilen projelerin davet edildiği TÜBİTAK Konya Bölge sergisinde bir kez daha Bahçeşehir Koleji Alanya öğrencilerinin hazırladığı proje sergilenecek.

 Bahçeşehir Koleji , Alanya’nın tarihine ve kültürüne verdiği önemi her yıl yeni bir proje ile ortaya koyuyor. Tarih dalında “Tarihimize damga vuran Selçuklu ve Osmanlı Kitabeleri” projesiyle öğrencilerimiz Yasemin Deniz Aslan, Timur Gül ve danışman öğretmenleri Cenkay Demirhan’ın hazırladığı çalışma ön elemelerden geçerek bölge sergisine kaldı. Bir diğer proje ise Coğrafya dalında “Kardeş Şehir Uygulamalarının Alanya Turizmi Açısından Önemi” konusu ile öğrencilerimiz Engin Toraman, Emre Şaşmaz ve danışman öğretmenleri Mustafa Tok’un hazırladıkları proje oldu.
Alanya’yı temsil eden tek özel okul olan Bahçeşehir Koleji Alanya 22-25 Mart tarihlerinde TÜBİTAK Konya Bölge Sergisinde projelerini jürinin ve ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. 



Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.