Böcek'ten basına kapalı 'Alanya Buluşması'

Genel

Alanya’ya gelerek ALTSO’da ‘Alanya Buluşması’ adı altında bir toplantı yapan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, toplantının açılış konuşmasının ardından toplantıyı basına kapatması tepkilere neden oldu. Toplantıda davalık olan hal projesinin de konuşulacağı öğrenildi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, iftar programı için geldiği Alanya’da ‘Alanya Buluşması’ adı altında bir toplantı düzenledi. Muhtarlar ve STK’ların sorunlarını dinlemek için ALTSO Konferans Salonu’nda yapılan toplantıda Böcek’in yanı sıra CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, İYİ Parti İlçe Başkanı Alper Arıkan ve ALTSO Başkanı Mehmet Şahin de yer aldı.

“NEDEN YAPMADIĞIMIZI KONUŞACAĞIZ”

Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaretinin ardından toplantıya geldiğini belirten Böcek, toplantının açılış konuşmasında “Yarıda kalan işler nedir? Neden yapmadıklarımızla ilgili birlik beraberlik içerisinde bunları konuşmak üzere aranızdayım. Söz muhtarda diyelim. Söz almak isteyen bütün vatandaşlarımızla dertleşmeye devam edeceğiz” dedi. Böcek’in açılış konuşmasının ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.

DAVALIK HAL PROJESİ DE KONUŞULACAK

Toplantıda projesi ALTSO tarafından çizdirilip Antalya Büyükşehir Belediyesi’nce 2016’da temeli atılan ve inşaatı hâlâ devam eden ancak proje konusundaki itirazlarına olumlu yanıt alamayan Alanya Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği tarafından yürütmenin durdurulması için mahkemeye taşınan Türkler Mahallesi’ndeki Toptancı Hal Kompleksi’nin de konuşulacağı öğrenildi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.