AVRUPA BİRLİĞİ HİBE PROGRAMLARI DEĞERLENDİRİLECEK

Gündem

Alanya Kaymakamlığı tarafından 13 Nisan 2016 Çarşamba günü "Projeler ve Avrupa Birliği Hibe Programları” konulu bilgilendirme semineri düzenlenecek.

 Avrupa Birliği Hibe Programları konulu bilgilendirme semineri ile ilgili değerlendirmede bulunan Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Projeler ve Avrupa Birliği Hibe Programları hakkında, kamuyu aydınlatıcı, bilgilendirme ve eğitim seminerinin devam edeceğini söyledi. Kaymakam Tanrıseven, Alanya’nın Avrupa Birliği Hibe Programlarında yer alması, Alanya’nın katma değerin artıracağını belirterek, sivil toplumları, yerel yönetimleri, kamu kurum ve kuruluşlarını bilgilendirme seminerine katılmaya davet etti.
Antalya Valiliği Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Bürosu (CEUPA) Yöneticisi Baki Karaçay'ın konuşmacı olarak katılacağı seminer, Alanya Müze Müdürlüğü Konferans salonunda 10.00-16.00 saatleri arasında gerçekleşecek.

Programa Alanya Kaymakamlığı tarafından belirlenen proje ekibi üyeleri ile ilçedeki ilgili kamu, sivil toplum, eğitim ve yerel yönetim kurum ve kuruluşları personeli katılacak. Seminerde, uygulanmış proje öykülerinden örnekler üzerinden gidilerek uluslararası hibe programları ve projelerinin arka planı, gerekçeleri, proje hazırlarken yanıtlanması gereken sorular, yapılması gereken analizler, projelerin kurgusu ve metodolojisi ile bütçeleme ve uygulama aşamaları, görünürlük, yaygınlaştırma ve sürdürülebilirlik gibi kalite unsurları, iletişim, ekip çalışması, koordinasyon gibi yönetim becerilerinin incelikleri üzerinde durulacak.





Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.