O koku Alanya'nın kabusu oldu

Gündem

Alanya'nın Mahmutseydi Mahallesi Yumru Tepesindeki çöp toplama merkezinden rüzgarla şehre yayılan pis koku halkın kabusu oldu.

ALESO Genel Sekreteri Ali Uğur, Yumru Tepesi'nden şehir merkezine kadar yayılan çöp kokusuna karşı önlem alınmasını istedi
Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ALESO) Genel Sekreteri Ali Uğur, Alanya'nın en önemli sorunlarından birisinin çöp olduğunu söyledi. 'Akdeniz'in incisi, Turizmin Baskenti Alanya'mız tehdit altında!.' diyen Uğur, "Her aksam şehir merkezi Mahmutseydi Mahallesi, Yumru Tepesi'ndeki Vahşi Çöp Depolama tesisinden pis kokular şehir merkezine kadar yayılıyor. Lütfen bir Alanyamıza sahip çıkalım. Yetkilileri göreve davet ediyorum. Bir an önce gerekli tetbirlerin alınarak, Alanyamızın isminin kirlenmesine izin vermeyelim" dedi. 
Koku özellikle Bektaş, Sugözü, Kadıpaşa Mahallesinde akşam saatlerinde yoğun bir şekilde hissediliyor.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.