BAŞKAN YÜCEL "SPORCULARA BAŞARILAR DİLİYORUM"
Açılış konuşmasını gerçekleştiren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "Alanya'mıza gelen bütün sporculara başarılar diliyorum. Bu organizasyonda emeği geçenleri tebrik ediyorum" dedi.
KAYMAKAM HARPUTLU "SPORCULAR, BARIŞ VE HUZUR ELÇİLERİDİR"
Sporculara başarı dilekleri ile sözlerine başlayan Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, “Türkiye’nin farklı bölgelerinden gelen 1600 sporcuyu Alanya’mızda ağırlıyoruz. Sizleri Alanya'da görmekten dolayı çok mutluyum. Muhteşem güzelliği bizlere yaşattığınız için sizlere ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Sporcular, barış ve huzur elçileridir. Spor; bizleri her zaman doğru yola sevk eder. Tüm sporculara başarılar diliyorum” dedi.
Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Metin Şahin Alanya da olmaktan duyduğu memnuniyeti belirterek, Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu'ya ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e ev sahipliğinden dolayı teşekkür etti.
FEDERASYON BAŞKANINDAN KAYMAKAM HARPUTLU'YA PLAKET
Açılış seremonisinin ardından Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Metin Şahin desteklerinden dolayı Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu'ya plaket takdim etti.