Vurguna yardım edenler adliyede

Gündem

Yunanistan'a kaçmaya çalışırken polise yakalanan vurguncu müdüre yardım ve yataklık yapan 8 kişinin Alanya Emniyet Müdürlüğündeki sorguları tamamlanarak adliyeye sevk edildiler.

 Alanya'dan 100 milyon TL ile kaçtığı iddia edilen banka müdürünün bu vurgunu tek başına yapmadığı ve ortakları olduğu şüphesiyle Alanya Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturmada
Banka müdürü Arif İ, Amcası İsa İ, Yunanistana kaçıracak olan organizetör Ahmet G, Ahmet Y. O. yakalanarak gözaltına alınmış, 24 Eylül günü İzmir'den Havayoluyla Alanya'ya götürülerek Asayiş Büro Amirliğinde sorguya alınmışlardı. 
Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri bağlantılı oldukları iddia edilen 3 şüpheli olan Mustafa A, Celal T, ve Yılmaz G. 24 Eylül sabahı Alanya'da özel otomobilde yakalanarak gözaltına alınırken beraber olan şüpheli Seyfettin A, ise 6 saat sonra yakalanmıştı. 
Dolandırıcılık suçundan Asayiş Büro ekipleri ve zimmet soruşturmasına ise Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince ifadeleri alınan 8 kişi Arif İ, İsa. İ, Ahmet Y.O, Ahmet G, Mustafa A, Celal T, Yılmaz G, ve Seyfettin A, yoğun güvenlik önlemleri altında Alanya Adliyesine sevk edildi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.