YÜCEL VE EKİBİ YAYLADA BULUŞTU

Gündem

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, belediye meclis üyeleri, MHP İlçe Teşkilatı ve belediye birim müdürleri meclis üyesi Kerim Ertekin'in hafta sonu yaylada düzenlediği yemekte bir araya geldi.

Cikcilli eski belediye Başkanı ve Alanya Belediye Meclis Üyesi Kerim Ertekin, hafta sonu Kaplananı Yaylası'nda bulunan evinde Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'e ve MHP İlçe Teşkilatına yemek verdi. Yemeğe Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, belediye başkan yardımcıları, Mehmet Kula, Tunahan Kasapoğlu, Nazmi Yüksel,MHP Alanya İlçe Başkanı Hilmi Er ve içe yönetimi, MHP Alanya eski ilçe Başkanı Cafer Uyar, eski milletvekili Hayri Dogan, belediye meclis üyeleri ve belediye Betorder birim müdürleri katıldılar.
Davetlilere tek tek teşekkür eden ev sahibi Kerim Ertekin, "Partililer ve mesai arkadaşlarımız ile bir araya gelmekten mutlu oldum. Yaylada birlikte yemek yedik ve seçimlerden bugüne sohbet ettik. Bundan sonra yaylada düzenlediğimiz bu yemeği geleneksel olarak devam ettireceğiz. Yemeğe katılan başta Belediye Başkanımıza, meclis üyelerine, parti teşkilatımıza teşekkür ederim" dedi

Kaplananı Yaylası'nda hafta sonu düzenlenen yemekte bir araya gelen partililer bol bol sohbet etme imkanı buldu. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.