AK Parti'den Güzelbağ çıkarması

Politika

16 Nisan’da yapılacak referandum öncesi Ak Parti İlçe Teşkilatı çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Her hafta bir Antalya Milletvekili ile Alanya’da esnaf, sivil toplum örgütü ve vatandaşla bir araya gelerek 16 Nisan’da yapılacak referandumun Türkiye için önemini anlatan Ak Parti İlçe Teşkilatı bu kez de Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik ile birlikte kırsal alanda çalışmalarına devam etti.

Ak Parti referandum çalışmalarını Güzelbağ, Bayır, Bayırkozağacı ve Gümüşgöze Mahalleleri’nde sürdürdü. Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu başkanlığında gerçekleştirilen referandum çalışmalarına Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ve partililer katıldı.

Güzelbağ’da büyük bir ilgi ile karşılanan Ak Partililer, mahalleye yapılan çalışmalar, devam eden ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdikten sonra vatandaşların hizmet ile ilgili taleplerini dinledi. Ak Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik ise, 18 Maddelik Anayasa değişikliği paketi ve Türkiye için neden önem arz ettiği hakkında vatandaşlara bilgi verdi.

Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu yaptığı açıklamada, “Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımız ülkenin geleceği için yeni sistemin faydalı olacağı görüşünde birleşiyor. Bu nedenle kararımız net oyumuz evet diyor. Konuyla ilgili sorusu olan bilgi isteyen vatandaşlarımızı da aydınlatıyoruz. Alanya Halkı ülkesine ve geleceğine sahip çıkıyor. Bunu 16 Nisan’da göreceğiz.“ dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.