MHP'nin eski başkanı Türkdoğan'dan liste eleştirisi

Politika

MHP’nin milletvekili aday sıralamasının açıklamasının ardından gözler Alanya’ya çevrildi. Alanya’dan aday adaylığı başvurusunda bulunan isimler listede seçilebilecek sırada yer bulamadı. Aday adayları ise bu durumu sükûnet içinde karşılayan açıklamalar yaptı. Eski ilçe başkanlarından Mustafa Türkdoğan ise subliminal mesajlarla listeyi ve Antalya’dan listeye yön verenleri eleştirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’ın gece paylaştığı aday listesi kısa sürede hem ülke hem de yerelde en çok konuşulan konular arasında yer almıştı. Alanya’da ilk 3 içinde milletvekili adayı olacağı beklentisi ise liste açıklanınca hayal kırıklığına neden oldu. MHP Alanya İlçe Başkanlığı henüz konuyla ilgili değerlendirmede bulunmadı.

BAŞARILAR DİLEDİ

23. dönem Antalya milletvekillerinden kendisinin de aday adayı olan MYK üyesi Hüseyin Yıldız “MHP 14 Mayıs 2023 Tarihinde yapılacak olan Milletvekilliği Seçimleri için Antalya Milletvekili listelerimizi YSK ya vermiştir. Milletvekili Adaylarımıza Başarılar Diliyorum” dileğinde bulundu.

‘HAYIRLI UĞURLU OLSUN’

MHP milletvekili aday adaylarında Ayşe Saruhan Sıdıka Türkyılmaz’da “Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi'nin takdir ve tensipleriyle seçilen 28. Dönem Milletvekilliği Genel seçimlerinde MHP Milletvekili adaylarımızı tebrik ediyor, milletvekili adaylarımızın vatanımıza, milletimize, davamıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

SIRALAMAYI ELEŞTİRDİ

MHP önceki dönem ilçe başkanı Mustafa Türkdoğan ise MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye bağlığını bildirip partim için çalışacağım dedi ancak liste sıralamasını da eleştirdi. Türkdoğan sosyal medya hesabından “Milim milim hesaplayıp İpekböceği gibi koza örenler; istediğiniz listeyi yaptırdınız ama heyhat; Antalya’da 10 tane hayırlı olsun diyeniniz yok. Amma biz Liderimiz Sayın Devlet Bahçeliİ’nin hatırına partimizin emrindeyiz, 3 hilale çalışacağız ve hayırlı olsun size” ve Gestapo’ya hayırlı olsun. Yakın süreç içinde kardeşim dediklerine; Gestapo ile bir olup tertip yapanlara da geçmiş olsun” eleştirileri ile parti içi subliminal mesajlar verdi.

Kaynak: Özgür Yılmaz/Alanya Postası 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.