Emniyet önlem almalı! 10 otobüsle Alanya'ya geliyorlar

Spor

Kestelspor ile Korkuteli Belediyespor arasında oynanacak olan SAL play off mücadelesine Antalyaspor taraftar gurubu 07 Gençlik'in 10 otobüsle geleceği ve Korkuteli Belediyespor'u destekleyeceği öğrenildi. Daha önce defalarca Alanyalı taraftarlara saldıran bu grubun gelişi tedirginlik yarattı.

Antalya Süper Amatör Lig play off grubunda Kestelspor ile Korkutelispor 4 Şubat Pazar günü 14.00'da karşı karşıya gelecekler. Alanya Milli Egemenlik Stadyumu'nda oynanacak maç öncesi gelen bilgiler ise iç karartıcı cinsten.

DERDİNİZ NE?
Bilindiği üzere geçtiğimiz yıl Korkuteli Belediyespor deplasmanına giden Alanyalı taraftarlar dönüş yolunda Antalyaspor'un taraftar grubu olan 07 Gençlik tarafından taşlı saldrıya uğramıştı. Bu saldırıda 2 kişi ağır yaralanmıştı. 

Yine geçtiğimiz günlerde oynanan Zeytinköyspor - Mahmutlarspor karşılaşmasında 07 Gençlik Taraftar Grubu Alanyalı taraftarlara saldırmış biri ağır bir çok taraftar bıçak, taş ve sopalarla yaralanmıştı.

Bu hafta sonu ise aynı taraftar grubu 10 otobüsle Alanya'ya gelecek. Alanyalı sporseverlerle ne tür bir dertleri olduğu bilinmeyen taraftar grubunun kalabalık bir şekilde maça gelecek olması şimdiden tedirginlik yarattı. 

EMNİYET GÜÇLERİ ÖNLEM ALMALI

Korkuteli Belediyespor ile hiç bir bağları ve destekleri olmamasına karşın sırf Alanya ekibi ile maç yapacağı için destek adı altına proveke amaçlı yola çıkacağı düşünülen ekip Alanyalı sporseverleri tedirgin etti. Bir çok Alanyalı taraftar emniyet güçlerinin çok yoğun önlem alması gerektiğini belirterek yaşanabilecek olayların şehre büyük zarar vereceğini söylediler. 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.