Kestelspor, Manavgat'ı uzatmalarda geçip liderliğini sürdürdü

Spor

Kestelspor, seyircisiz oynanan maçta Manavgat Belediyespor'u maçın uzatma dakikalarında Remzi Cam Gülmez'in attığı golle 3-2 yenmeyi başardı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7'nci Grup Lideri Kestelspor bugün Milli Egemenlik Stadyumu'nda Antalya Derbisi olarak nitelendirilen maçta Manavgat Belediyespor'u 3-2'lik skorla yenerek, hem üç puanın sahibi oldu, hem liderlik koltuğunu rakiplerine kaptırmadı.
Seyircisiz oynanan maçta Kestelspor'u galibiyete taşıyan golleri maçın 13'ncü dakikasında Halil, 50'nci dakikada Engin Mustafa ve 90+5'nci dakikada Remzi Can Gülmez atarken, Manavgat Belediyespor'un gollerini ise 80'nci dakikada Habib ve 89'ncu dakikada Gökhan attı.

BÜYÜK BİR SEVİNÇ YAŞANDI

Maçın uzatma dakikalarında Remzi Can'ın attığı golle üç puanın sahibi olan Kestelspor'da Yönetim, teknik heyet ve oyuncular, doksan dakika sonunda büyük bir sevinç yaşarken, maçı LED ekrandan izleyen taraftarlar da şampiyonluk şarkıları söyledi. Kestelspor Başkanı Levent Uğur, "Bugün zor bir maçtan üç puan ile ayrıldığımız için çok ama çok mutluyuz" dedi 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.