Kerim Ağa: Külhanbeyli olursak turizm kaybeder

Turizm

Gökbe Güreş Ağası Kerim Yılmaz turizmle ilgili çarğıcı açıklamalar yaptı.

Özeleştiri yapmak istiyorum diyerek sözlerine başlayan Kerim Yılmaz, "Siyasetten pek anlamam, lakin Sayın Cumhurbaşkanım oraya buraya posta koyarken temkinli ve dikkatli olmalıyız. Gelişmiş dünya ülkelerine entegre olmamız şart. Sayın Cumhurbaşkanımızın Tokat mitingindeki yaptığı Almanya çıkışları Dünya Berlin Turizm Fuarı'nda uygun olmadı diye düşünüyorum" dedi.
Bu tür açıklamaların yerini diplomasi alması gerektiğini belirten Yılmaz, "Bizim milletimiz külbeyliği sever, bu tarz siyaset ülke içerisinde tutar, lakin Avrupa'da ve Dünya'da bu tarz hareketlerdeki liderler çok az sayıda ki ülkelerle kontak kurabilirler. Onlarda kendinden zayıf, kimseye hayrı olmayan zavalllı ülkelerdir. Onlarında ülkemize getirisinden çok götürüsü olur. Turizmin ilacı huzurdur gerginlik sevmez" şeklinde konuştu.

Anayasa süreci ile ilgili de görüşlerini bildiren Yılmaz, "Anayasa maddelerine biraz baktımda doğrular kadar yanlışlarda var. Anayasalar toplumu ayrıştırıcı değil, toplumun tümünü kucaklayıcı olmalıdır diye düşünüyorum" diyerek sözlerini noktaladı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.