TAV ile ALTAV'dan tanıtım zirvesi

Turizm

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) Yönetim Kurulu üyeleri ve TAV Yetkilileri ALTAV'da biraraya gelerek, Alanya'nın 2017 tanıtım programı hakkında görüş alışverişinde bulundular.

2017 yılı tanıtım planlaması kapsamında ALTAV ve Gazipaşa Havalimanı’nı işleten TAV firması ortaklığında dev bir proje hazırlandı. Proje kapsamında bir süredir devam eden çalışmalar; TAV Yetkilileri ve ALTAV Yönetim Kurulu’nun bugün ki toplantısında görüşüldü.
Toplantı saat 15.00’de ALTAV toplantı salonunda gerçekleşti. Alanya Turizm Tanıtma Vakfı Yönetim Kurulu üyeleri ve TAV Yetkilileri Alanya'nın 2017 tanıtım programı hakkında görüş alışverişinde bulundular. Daha önce gerçekleşen ön görüşmelerde varılan mutabakat kapsamında hazırlanan proje tüm ayrıntıları ile toplantıda masaya yatırıldı. Buna göre yapılacak işbirliği kapsamında 30 hedef ülke, 22 Tanıtma Müşavirliği, TAV ve ALTAV'ın içinde bulunduğu bir proje ile Şubat-Haziran 2017 tarihleri arasında gazeteci ve acente info grupları Alanya’da ağırlanacak. Görüşmeye ilişkin açıklama yapan ALTAV Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu, bir süredir TAV Havayolları Holding Pazarlama Koordinatörü Serkan Karahatay ile görüşme halinde olduklarını belirtti. Dahaoğlu, Alanya tatil satışlarına ve şehir imajına olumlu katkı sağlayacak proje için çalışmaların hızlanacağını söyledi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.