50 TL'lik tartışmada kan aktı

Antalya'da iş çıkışında buluştuğu eski kız arkadaşından 50 TL isteyen bir kişi, parayı alamayınca kız arkadaşının olay yerine çağırdığı erkek kardeşini bıçaklayarak kaçtı.

50 TL'lik tartışmada kan aktı

 Olay saat 19.00 sıralarında Kızılarık Mahallesi 2772 sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, özel bir iş yerinde çalışan A.D. iş çıkışında eski erkek arkadaşı İbrahim T.’ tarafından arandı. A.D. ısrarla görüşmek isteyen İbrahim T. ile buluştu. İbrahim T., A.D.’den otomobiline binmesini istedi. İkili bir süre otomobille ara sokaklarda dolaştı. Yaklaşık 15 dakika süren gezintinin ardından İbrahim T., eski kız arkadaşından iddiaya göre 50 TL para istedi. A.D. ise yanında parasının olmadığını belirterek, veremeyeceğini söyleyip kendisini eve bırakmasını istedi. Bunun üzerine ikili arasında otomobil içerisinde tartışma yaşandı.

banner111
Ayağından ve sırt bölgesinden bıçakladı

Yaşanan tartışma üzerine A.D. arabadan inerek kardeşi Kürşat D.’den yardım istedi. Olay yerine kısa sürede gelen K.D. ile İbrahim T. arasında arbede yaşandı. Yaşanan arbede sırasında İbrahim T., Kürşat D.'yi ayağından ve sırt bölgesinden bıçakladı. Olayın ardından polis ekipleri ve 112 ekipleri olay yerine çağrıldı. İbrahim T. ise kaçarak izini kaybettirdi. 

İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Kürşat D. 112 ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlatırken, İbrahim T.’nin yakalanması için çalışma başlattı.


Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2016, 11:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83