Alanya Adliyesi'nde şok eden olay

Alanya Adliyesi'nde şok eden olay
Alanya’nın ünlü işletmecilerinden Erdal Akgün’ün de yargılandığı ve geçtiğimiz günlerde tahliye olduğu davanın bugünkü duruşmasında Akgün’e tekrar tutuklama kararı çıktı. Mahkemeye katılmayan Akgün ise firari duruma düştü. Aynı mahkemede tutuklama kararı verilen bir kişi ise mahkeme çıkışında firar etti.

Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın 6 Kasım 2017 tarihinde gerçekleştirdiği organize suç örgütü operasyonu kapsamında tutuklanan 15 şüpheli arasında yer alan ve tutuklu olarak yargılanan Erdal Akgün, Antalya Bölge İstinaf Mahkemesi'ne avukatı aracılığıyla tutuklu bulunduğu dosyaya yaptığı itirazı kabul ederek, 'İnfazın durdurulması ve yargılamanın yeniden yapılması' şeklinde karar verilmesinin ardından 4 Eylül tarihinde tutuklu bulunduğu Denizli D Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndan tahliye edilmişti.
Devam eden davanın yeni duruşması bugün yapıldı. Mahkeme Akgün hakkında tekrar tutuklama kararı çıkardı. Duruşmaya katılmayan Akgün firari duruma düşerken, aynı mahkemede haklarında tutuklama kararı verilen A. A. ile F. A. adliye çıkışında firar etmeye çalıştı. A. A. kolluk kuvvetleri tarafından yakalanırken F.A.’nın firar ettiğini öne sürüldü.

Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2019, 16:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83