Alanya Bahçeşehir Koleji'ni yıkan ölüm

Alanya'da bir ölümlü kaza daha yaşandı. Mahmutlar Mahallesinde kontrolsüz kavşakta Alanya Bahçeşehir Koleji öğrencisi Khadija Sadiqi feci kazada yaşamını yitirdi.

Alanya Bahçeşehir Koleji'ni yıkan ölüm
Mahmutlar - Kargıcak arasından 5 yıldızlı bir otele gidilen kontrolsüz kavşakta gece yarısı yaşanan kazada, Afganistan uyruklu olduğu öğrenilen Alanya Behçeşehir Koleji 9. sınıf öğrencisi Khadija Sadiqi yaya olarak yola çıkınca bir 54 D 33 25 plakalı İsmail D. kontrolündeki otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı. Kazada, ağır yaralı Sadiqi 112 Acil Servis Ambulansı ile kaldırıldığı Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlatırken sürücü ise gözaltına alındı. Işıksız kavşakta son aylarda peşe peşe ölümlü kazalar yaşandığı öğrenilirken bölge halkı acil önlem alınmasını istiyor.

Acı haber üzerine Alanya Bahçeşehir Koleji öğrencileri, öğretmenleri ve velileri adeta yıkıldı. Arkadaşlarını kaybeden öğrenciler büyük üzüntü ile gözyaşlarına boğuldular. 

Alanya Bahçeşehir Koleji bu acı haber üzerine bir yazı ile başsağlığı diledi. Yapılan açıklamada şu ifadeler kullandıldı: Bahçeşehir Koleji Alanya Lise 9. sınıf öğrencimiz Khadija Sadiqi’yi elim bir trafik kazasında kaybetmiş bulunuyoruz. Sevgili öğrencimiz Khadija Sadiqi’nin kaybı bizi derinden üzerken Khadija Sadiqi’ye Allah'tan rahmet ailesine, arkadaşlarına ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2017, 10:48

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83