Alanya'da petrol istasyonunda bomba gibi patlama! 2 yaralı var

Alanya'da petrol istasyonunda bomba gibi patlama! 2 yaralı var
Alanya'da bir akaryakıt istasyonunun depolama kısmanda patlama meydana geldi. Olayda 2 kişi hafif şekilde yaralanırken, olay yerine gelen polis ikinci bir patlama ihtimaline karşı çevrede güvenlik önlemi aldı.

Olay, saat 15.30 sıralarında Oba Mahallesi, Çevreyolu üzerindeki bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi. İstasyonun akaryakıt depolama kısmında tanker aktarımı sırasında henüz nedeni belirlenemeyen bir sebepten dolayı patlama gerçekleşti.

Patlamada akaryakıt istasyonun çevresinde sarsıntıya neden olurken, 2 kişi ise hafif şekilde yaralandı. İstasyonda büyük bir hasara yol açmayan patlamanın çıkardığı ses ise paniğe neden oldu.

Patlamanın ardından olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ekibi ve polis sevk edildi. İtfaiye ekipleri özel köpük solüsyonuyla patlamanın gerçekleştiği alanda soğutma yaparken, polis ekipleri de ikinci bir patlamanın yaşanması durumuna karşın emniyet şeridi çekerek vatandaşları olay yerinden uzaklaştırdı. Patlamadan etkilenen 2 kişi ise olay yerine gelen ambulanslarda tedavi edilirken polis olayla ilgili başlattı. 

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2019, 17:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83