Alanya'da sokakta uyuşturucu avı: 5 gözaltı var

Alanya'da sokakta uyuşturucu avı: 5 gözaltı var
Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde ilçede yürütülen uyuşturucu madde ticaretinin ve kullanımının engellenmesine yönelik çalışmalar kapsamında 5 kişi gözaltına alınırken, 1’i adliyeye sevk edildi.

Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği Ekipleri tarafından ilçede uyuşturucu madde ticaretinin ve kullanımının engellenmesine yönelik çalışmalar sürüyor. Bu çalışmalar kapsamında ekipler Şekerhane Mahallesi Besim ağa sokak üzerinde durdurulan K.S. (21), A.İ. (22), E.U. (20), Ö.M.K. (20) ve D.Ö.’ye (21) üst araması yapıldı. Yapılan aramada K.S.’nin üzerinden 16 parça halinde satışa hazır vaziyette paketlenmiş toplam 33 gram Esrar maddesi, A.İ.’nin üzerinde ise 1.80 gram Esrar maddesi ele geçirildi.

Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının talimatıyla, A.İ., E.U., Ö.M.K. ve D.Ö.’ya “Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve Kullanmak” suçundan işlem yapılırken, K.S .’ye ise “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak Suçundan” işlem yapılarak adliyeye sevk edildi. 

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2020, 23:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83