Alanya'daki evine gelince annesinin cesediyle karşılaştı

Alanya'daki evine gelince annesinin cesediyle karşılaştı
Doktor Leman Ege cinayete kurban gitti. Konaklı’da özel bir kliniğin sahibi olan Leman Ege, evinde kendisi gibi doktor olan oğlu tarafından ölü halde bulundu.

Olay sabah saatlerinde ortaya çıktı. Moskova’da tıp eğitimi alan Leman Ege’nin oğlu Barış sabah saatlerinde eve geldi. Kapının açılmaması üzerine zeminde bulunan camı kırarak eve giren genç adam korkunç manzarayla karşılaştı. Leman Ege yatak odasında başından aldığı darbe sonucu cansız yatarken, uzun yıllardır birlikte yaşadığı Lübnan asıllı Alman vatandaşı Issam Skaf evdeki merdiven boşluğunda asılı halde bulundu.

Güvenlik güçlerinin olayı haber alması ile birlikte inceleme başlatıldı. Sağlık ekipleri ilk incelemede Dr. Ege’nin başına sert bir cisimle vurulduğunu saptadı. Leman Ege’nin yatak odasında yapılan incelemede kanının henüz kurumadığı, olayın sabah saatlerinde yaşanmış olabileceği tahmin edildi.

Leman Ege'yi hunharca katleden Issac Skaf sonra intihar etti.

Issac Skaf’ın merdiven boşluğuna kendisini iple astığı tahmin edilirken, önce cinayeti işlediği sonra da kendisini öldürdüğü şüphesi üzerinde duruldu. Yakın çevresinde neşeli kimliği ile bilinen Dr. Leman Ege’nin bir süredir erkek arkadaşından ayrılmaya çalıştığı, adamın kendisini öldürmekle tehdit ettiğini söylediği de öğrenildi.  

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2020, 18:56

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83