Alanya'daki feci kazada ilginç detay!

Alanya’da otomobille motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada ağır yaralanan ve yoğun bakıma alındığı hastanede tedavi gören genç hayatını kaybetti. Kazaya karışan otomobil sürücüsünün yakınlar, ”Kazada her iki kusurlu ama vefatta etken sebep maalesef kask kullanılmaması,” dedi.

Alanya'daki feci kazada ilginç detay!
Kaza, önceki gün saat 14.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi Sanat Okulu Sokağı’nda meydana geldi. İddiaya göre, D-400 karayolu üzerinden merkeze doğru ilerleyen Ersin M. idaresindeki 07 NZP 91 plakalı otomobille, Mahmutlar Mahallesi istikametinden gelen 26 yaşındaki Övünç Mert Kara’nın kullandığı 07 HTZ 69 motosiklet arkadan çarptı. Kazada yola savrulan ve kasksız olduğu öğrenilen motosiklet sürücüsü Kara ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından Kara’yı ambulansla Başkent Üniversitesi Alanya Uygulama ve Araştırma Hastanesine sevk etti.  
Yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Kara, 1 gündür süren yaşam mücadelesini 23.00 sıralarında kaybetti. Otomobil sürücüsü ise gözaltına alındıktan sonra sevk edildiği mahkemede adli kontrol şartıyla serbest kaldı. Kara'nın cenazesinin Dinek Belediye Mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.


“O yolda 'Dönülmez' tabelası yok”
Otomobil sürücüsü Ersin M.'nin yakınları, kazaya ilişkin şunları söyledi:" Cumhuriyet Mahallesi'nde kazanın olduğu sokak tek yönmüş. Oradan ana caddeye çıkıp sağa dönmüş. Geldiği yolda 'Dönülmez' tabelası yok. Ana yola tamamen döndükten sonra kendi şeridindeyken kasksız ve hız limitinin üzerinde seyreden motosiklet arkadan çarpmış. 50 kilometre ile giderken o hasarı vermek olası değil. Kazada ikisi de kusurlu ama vefatta etken sebep maalesef kask kullanılmaması. Şu anda çok zor zamanlar geçiriyoruz. Bir yanda acılarına kelimeler yetmeyecek bir aile, diğer yanda ise bununla bütün bir ömür yaşamaya çalışacak olan bizler. Kask takılmış olsa, bu hale gelirmiydik?" şeklinde konuştular.

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2017, 16:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83