Din dersi öğretmeni tacizden tutuklandı

16 yaşındaki S.Ö, kardeşinin öğretmeni tarafından taciz edildiği iddiasında bulundu, öğretmen tutuklandı.

Din dersi öğretmeni tacizden tutuklandı
Alanya'daki bir ilköğretim okulunda görev yapan din kültürü öğretmeni A.K, 16 yaşında ki S.Ö, istismar ettiği iddiasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi. Tutuklanan A.K.’nin lise öğrencisi kıza sosyal medya üzerinden birçok tacizde bulunduğu ortaya çıktı. 

Alanya'da bir ilköğretim okullunda din kültürü öğretmeni ve aynı zamanda müdür yardımcısı görevinde bulunan A.K., 16 yaşında ki S.Ö. 'ye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanarak cezaevine konuldu. Olay, geçtiğimiz Pazartesi günü Tosmur Mahallesi bulunan bir ilköğretim okulunda yaşandı. İddiaya göre, S.Ö, Tosmur Mahallesi’nde bulunan okulda öğrenim gören kardeşini okula götürdü. Kardeşini okula getiren S.Ö., burada bulunan kantinde bir süre kalarak çay içti. Bu sırada yanına yaklaşan A.K, birlikte çay içme teklifinde bulundu. Müdür yardımcısı A.K.’nin odasına gitmelerinin ardından burada S.Ö.’nün saçını okşayarak sarılıp öptü.  Kızın ailesi durumu öğrenince, sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinde öğretmen ile kız arasındaki görüşmeler, olayı kanıtlamak amacıyla sürdürüldü. Aile, bu görüşmeler sırasında öğretmenin itirafları üzerine şikayetçi oldu. 

Sosyal medya mesajlaşmaları ile polise giden aile şikayetçi oldu. Polis tarafından başlatılan soruşturma sonunda A.K, okulda gözaltına alındı. Evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen A.K. savcılıktaki işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2016, 17:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83