Yasak aşka çifte infaz mı?

Murat Özdemir Tırılar'da ve Nebiha Uysal Fakırcalı'da toğrağa verildi. İki kişinin uygunguz ölü bulunması yasak aşk infazı şüphelerini artırdı.

Yasak aşka çifte infaz mı?

 Alanya'nın Fakırcalı Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde Murat Özdemir ve Nebiha Uysal av tüfeğiyle vurulmuş olarak bulundu. İntihar mı ve cinayet ihtimali üzerine duran güvenlik güçleri cinayet şüphesi ile araştırmalarını yoğunlaştırdı. Fakırcalı Mahallesi'nde bir evde tek başına yaşayan Bedia Uysal ile Murat Özdemir'in cansız bedeniyle mahalle sakinleri tarafından bulundu. Demirtaş Jandarma Karakol Komutanlığı'na yapılan ihbarın ardından ekipler olay yerine gittiğinde Nebiha Uysal ve Murat Özdemir’i uygunsuz halde ölü olarak buldu. İk bakışta intihar olarak algınanan olay yapılan araştırmadın ardından aydınlandı. 'Balığa gidiyorum" diyerek sabah saatlerinde evinden çıktığı belirlenen Murat Özdemir’in aynı mahalledeki başka bir evde yaşayan Nebiha Uysal'la yasak aşk yaşadığı iddiası olayın namus cinayeti olduğu ihtimalini güçlendirdi. Nebiha Uysal ve Murat Özdemir’in uygunsuz halde bulunması da namus cinayeti ihtimallerini artırdı. Güvenlik güçleri bu ihtimal üzerine araştırmasını sürdürüyor. 

banner111
Bu arada Murat Sönmez'in cenezası Alanya'nın Tırılar Mahallesi'nde, Nebiha Uysal'ın cenezasi ise Fakıcalı mahallesinde toprağa verildi. 

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2017, 16:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83