Alanya'dan Dünyaya örnek iftar

Alanya Müftülüğü tarafından Alanya Turistik İşletmeciler Derneği’nin (ALTİD) katkılarıyla bölgede yaşayan yerleşik yabancılara ve farklı inançlardan din adamlarına iftar verildi.

Alanya'dan Dünyaya örnek iftar

 Alanya’da mülk satın alarak yaşamaya başlayan farklı ülke vatandaşlarına Alanya Müftülüğü tarafından ve ALTİD’in katkılarıyla iftar verildi. Farklı inançlardan din adamlarının da katıldığı İskele Şelale Meydanı’nda verilen iftara Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Antalya Müftüsü Osman Artan, Alanya Müftüsü Mustafa Topal, ALTİD Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin ve yaklaşık 600 davetli katıldı.

banner111
İskele meydanında düzenlenen ve ilçede yaşayan yabancı katıldığı iftar programına İl Müftüsü Osman Artan, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şahin, Alanya Yabancılar Meclisi Başkanı Abdullah Karaoğlu, Türk Alman Dostluk Derneği Başkanı Fahri Yiğit ile diğer yabancı dernek başkanları katıldı.
İftarda İl Müftüsü Osman Artan, yerleşik yabancılarla bir arada bulunmaktan mutlu olduklarını söyledi.
Alanya Müftüsü Mustafa Topal ise düzenledikleri iftar sofrasıyla ramazan ayının hoşgörüsünü sergilediklerini belirtti. Alanya'da yaşayan yerleşik komşularla yapılan bu güzel paylaşımları dünyaya göstermek istedik

Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2017, 11:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83