ALKÜ'de fakülte birincilerine ödül

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi’ni (ALKÜ) kazanarak fakültelerine birincilikle girmeye hak kazanan öğrenciler YÖK Başkanı'nın tebrik mektubu ve ALKÜ Rektörü'nün hediyeleri ile ödüllendirildi.

ALKÜ'de fakülte birincilerine ödül

 Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi'nin 09. 12. 2016 tarih ve 21 sayılı Senato Toplantısı ALKÜ Rektörlük Binasında gerçekleştirildi. Toplantıya geçilmeden önce ALKÜ’deki fakültelerini birincilik ile kazanarak yerleşen öğrencilere YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç tarafından öğrenciler adına özel olarak yazılmış tebrik beratı Senato Üyeleri huzurunda Rektör Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı tarafından verildi. Öğrencilere ayrıca Rektör Pınarbaşı tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi.

banner111
Rektör Pınarbaşı, ALKÜ İşletme Fakültesi’nden Tunahan Süsleyen, Mühendislik Fakültesi’nden Ali Çoban, Tıp Fakültesi’nden Abdül Kazım Şimşek ve Eğitim Fakültesi’nden Berçem Gökberk’i kazandıkları fakültelerine birincilik ile kayıt olma başarısını elde etmelerinden dolayı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

YÖK Başkanı'nın tebrik mektubu ve Rektör'ün hediyeleri ile başarıları taçlandırılan öğrenciler ise memnuniyetlerini ifade ederek, ALKÜ’de eğitim görmekten ve Alanya gibi güzel bir şehirde yaşamaktan dolayı çok memnun olduklarını dile getirdiler.

Ödül töreninin ardından Bilimsel Araştırma Projeleri ve Kütüphane Yönergelerine ilişkin gündem maddelerinin konuşulduğu Senato Toplantısı gerçekleştirildi.

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2016, 10:51

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83