'ALKÜ'DEN HEPSİNİ AYIKLAYACAĞIZ'

Yurt genelinde FETÖ-PYD operasyonları düzenlenirken ALKÜ Rektörü Pınarbaşı, "Akademik ve idari kadroya ilişkin çalışmalarımız titizlikle sürüyor hepsini ayıklayacağız" dedi.

'ALKÜ'DEN HEPSİNİ AYIKLAYACAĞIZ'

 15 Temmuz askeri darbe girişiminde bulunan Paralel Devlet Yapılanması FETÖ/PDY'ye yönelik yükseköğretimdeki en önemli ve geniş yapılanmasının birini de kısa süre önce kurulan Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi'nde oluşturduğu ortaya çıktı. 10 aydır görevde olan ALKÜ Rektörü Prof Dr Ahmet Pınarbaşı, bu yapılanmanın üniversiteden tamamen temizlenmesi için araştırmalarını yürütüp güvenlik güçleri ile bir çalışmalarını sürdürüyor.

banner111
ALKÜ'DE FETÖ ARAŞTIRMASI SÜRÜYOR

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof. Ahmet Pınarbaşı: "Yaptığımız incelemelerde maalesef bu yapının üniversitemiz içerisinde yuvalandığını gördük. Kısa süre sonra bu personeller açığa alınacak. Yada görevlerine son verilecek" dedi.

AMACIMIZ KURUNUN YAŞIN YANMAMASI

Pınarbaşı, akademik ve idari personelin tamamı gözden geçiriliyor. Önceden ilişkisi olup pişmanlık duyarak bırakanlar olabilir, ancak halen devam edenler için çalışmalarımız araştırmamız sürüyor. Kurunun yanında yaşında yanmaması için uğraşıyoruz. Haftaya süreç tamamlanmış ve üniversitemiz FETÖ/PDY yapılanmasından tamamen arındırılmış olur. Bizim için, işe başlayan veya başlayacak kişilerden beklentimiz bu yapı (FETÖ) ile hiç bir bağının olmaması ve liyakatli olması" dedi.

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2016, 20:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83