ALKÜ'lü öğrenciler şehidimizi unutmadı

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Öğrencileri, Şehit Özel Harekât Polisi Coşkun Nazilli’nin adını kütüphanede yaşatıyor.

ALKÜ'lü öğrenciler şehidimizi unutmadı

 Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Öğrencileri, Halkla İlişikler Dersi kapsamında hazırladıkları “Bir Çocuk Bir Kitap Bir Çocuk Bir Umut” sosyal sorumluluk projesiyle anlamlı bir etkinliğe daha imza attı. Öğrenciler, sosyal sorumluluk projesi kapsamında topladıkları kitaplarla Gümüş Kavak Mahallesi’nde bulunan Dim Çayı İlk ve Orta Öğretim Okulunun kütüphanesini oluşturdu. ALKÜ’lü Öğrenciler oluşturulan kütüphaneye ise Şehit Özel Harekât Polisi Coşkun Nazilli’nin adını verdi. Öğrencilerin bu anlamlı davranışıbölge halkının ve okul yönetiminin de büyük takdirini topladı. Proje, Yerli Malı Haftasına denk gelmesi nedeniyle de kütüphanede yenileme çalışması, Yerli Malı Haftasını öğrencilere aşılamak ve kutlama olarak da genişletildi. 

banner111
Proje kapsamında, Alanya Belediyesi, Alanya Kaymakamlığı, Milli Eğitim Müdürlüğü, Alanya Gençlik Merkezi ve Ülkücü İşler Derneği ALKÜ’lü öğrencilerin bu anlamlı projesine destek verdiler. 

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2017, 14:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83