ALKÜ TANITIM FUARINDA DİKKAT ÇEKTİ

Antalya’da 16’ıncısı düzenlenen ‘ Yüksek Öğretim Tanıtım Günleri ve Eğitim Fuarı’da’ ALKÜ standı, üniversiteye hazırlanan öğrencilerin akınına uğradı.

ALKÜ TANITIM FUARINDA DİKKAT ÇEKTİ

 Bu yıl 16’ıncısı düzenlenen ‘Yüksek Öğretim Tanıtım Günleri ve Eğitim Fuarı’ Antalya’da Cam Piramit Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Fuara, Türkiye’de kendi alanında en büyük ölçekli devlet, vakıf, yabancı üniversite ve temsilcilikler dahil 55 üniversite katıldı. Üniversite tanıtım günleri kapsamında fuara ilk kez katılım gösteren Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ), yeni bir üniversite olarak fuarda en çok dikkat çeken üniversitelerden birisi oldu. Standa bilgi almak için gelen veliler, öğrenciler ve rehber öğretmenler ALKÜ ile yakından ilgilendi. Ayrıca çevre illerden fuara gelen rehber öğretmenler ise Alanya’da açılan Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi’ni yakından takip ettiklerini ve öğrencilerine ALKÜ’yü tavsiye edeceklerini ifade etti.

banner111


SAĞLIK MESLEK LİSELERİ GELİŞMELERDEN HABERDAR

Fuara rehber öğretmenleri ile birlikte gelen çok sayıda Sağlık Meslek Lisesi Öğrencileri, ALKÜ’nün sağlık alanında yapmayı hedeflediği gelişmeleri yakından takip ettiklerini ifade etti. Aynı zamanda fuara katılım gösteren lise öğrencilerine, ALKÜ’nün ihtisaslaşma alanlarından birinin sağlık olduğu ve yakın gelecekte Alanya’da sağlık alanında neler yapılacağı detaylı olarak anlatıldı. 


EN ÇOK SORU TIP FAKÜLTESİ’NE GELDİ

Doktor olmanın hayallerini kuran ve Tıp Fakülteleri ile ilgili araştırma yapmak için fuara katılan öğrencilerin, çocuklarının doğru tercihte bulunmaları için araştırma yapmaya gelen velilerin, ALKÜ Tıp Fakültesi ile ilgili sorularına geniş şekilde cevaplar verildi.  Evlatlarını uzaklara göndermek istemeyen kimi veliler ise ALKÜ’nün tercihleri arasında olduğunu belirttiler. 
Her yıl Nisan ayından yapılan ve 3 gün süren fuara bu yıl yaklaşık 40 bin öğrencinin katıldığı belirtildi. 
Fuar hem üniversitemizin hem de Alanya’mızın tanıtımı açısından çok faydalı olmuştur. 






Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2016, 15:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83