ALTSO'da beden dili anlatıldı

ALTSO Akademi’nin 2017 Yılı 1. Dönem Kişisel Gelişim Seminerleri, Çiğdem Duman’ın konuşmacı olarak katıldığı ‘Dijital Beden Dilimiz’ semineriyle sona erdi. ALTSO Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen seminere, çok sayıda kişi katıldı.

ALTSO'da beden dili anlatıldı
Seminerin başında sosyal medya kullanımıyla ilgili katılımcıların görüşlerini alan Eğitimci Duman, beden diliyle ilgili önemli bilgiler aktardı. Duman, “Etkili dijital beden dili iletişimi öncelikle kim olduğunuzu bilmek ve temsil ettiğiniz değerleri ortaya çıkarmakla başlıyor. Ardından kişisel markanız adına ifade ve tarzınızı yaratmak gerekiyor. Dijital vücut dili siz ve kişisel markanızın sosyal medyada hangi tonda konuştuğunuz, nasıl iletişim kurduğunuz ve hangi bilgileri paylaştığınız ile ilgilidir” dedi.

Sözel olmayan işaretlerin sözel olan içerikten 13 kat daha etkili olduğunu açıklayan Duman, “Sözel olmayana önce bakarız, ona inanırız” dedi. Duman, “Dijital vücut dilinizi belirlemek ve profesyonel ve kişisel hedeflerinizle senkronize etmek adına sürekli olarak üzerinde çalışıyor olmanız, sizi diğerlerinden farklılaştıracak ve günümüz rekabetçi iş dünyasında hedeflerinize ulaşmanızı sağlayacaktır. Kim olduğumuzu bilmek ve hissettiklerimizi söylemek elbette bizlerin en doğal hakkı ancak saygınlık, etiklik, karşımızdaki kişilerde bırakmak istediğimiz izlenim ve kişisel markamızla ilgili vaadimiz ile tutarlı bir dijital beden dili kullandığımızdan emin olmamız çok önemli” diye konuştu.

Duman ayrıca, dijital ilk izlenimimizin kontrolü, markaların kullandığı pazarlama taktikleri, insan davranışları ve teknoloji konularına değindi.

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2017, 13:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83