BAHÇEŞEHİR’İN GURURU

Bahçeşehir Alanya Ailesi her alandaki farkını iş başı eğitim konusunda da gösterdi.

BAHÇEŞEHİR’İN GURURU

Bahçeşehir Alanya büyük bir aile olmaktan duyduğu gururu her organizasyonunda dile getirmektedir. Bu doğrultuda her geçen gün büyüyen aileye bu yıl İnsan Kaynakları departmanın yürüttüğü çalışmalar kapsamında işbaşı eğitimi alan personel de eklendi. 

banner111
2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında Bahçeşehir Ailesine katılan kursiyerler kurumda gördükleri iş başı eğitim programı ile süreçlerini başarı ile tamamladılar. İşkur tarafından tanımlanmış tüm meslek dallarında deneyim kazanmaları için işi işin başında öğretmeyi hedefleyen programda Bahçeşehir Alanya 7 farklı meslek grubu için 12 adet işbaşı eğitim programından 21 kursiyeri kabul etmiş, 7 kursiyeri mezun etmiştir. Kurs süresi devam eden 14 kursiyer ise Bahçeşehir Ailesi içerisinde eğitimlerini sürdürmektedir. 

Alanya’da sayılı kurumun  iş başı eğitim programı kapsamında kursiyer kabul edebildiği süreçte, en çok kursiyer alma hakkına Bahçeşehir Alanya sahip oldu. 25 Mart Cuma günü iş başı eğitimini tamamlayan kursiyerler katılım belgelerini Antalya Çalışma ve İş Kurumu Alanya Hizmet Merkezi Şube Müdürü Sayın Selami Harman’dan aldı. 





Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2016, 12:51

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83