Çavuşoğlu'na Sanat ve Tasarım Fakülteleri teşekkürü

Mevlüt Çavuşoğlu'nun çabaları ile ALKÜ ve AHEP'te açılan Sanat ve Tasarım Fakülteleri açılıyor.

Çavuşoğlu'na Sanat ve Tasarım Fakülteleri teşekkürü
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun Alanya'daki çalışmaları sürüyor. Bakan Çavuşoğlu'nun çabaları sonucu Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) ve Alanya Özel Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi'nde Sanat ve Tasarım Fakültesi açılacak. Önümüzdeki eğitim öğretim döneminde iki fakültenin de faaliyete geçmesi bekleniyor.

YAMAN'DAN TEŞEKKÜR

Açılacak olan fakültelere en çok Alanyalı matbaacılar sevindi. Personel konusunda zorluk yaşayan matbaacılar açılacak fakülteler sayesinde tasarım konusunda büyük gelişim gösterecekler. Konuyla ilgili açıklamayıda Alanya Matbaacılar Derneği adına ALSAN Matbaa Sahibi Musa Yaman yaptı.

Çalışmalarından dolayı Bakan Mevlüt Çavuşoğlu'na teşekkür eden Yaman, "Gözün aydın Alanya! Alanyamız için çok büyük bir şans olan, bizlere her seferinde yükselen bir gurur duygusu yaşatan Alanyamızın öz evladı Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu'nun girişimleriyle hem Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi'ne hemde Alanya Hep Üniversitesi'ne Sanat ve Tasarım Fakülteleri 2018-2019 döneminde öğrenci kabulüne başlayacaktır. Yaptıkları yapacaklarının teminatı olan sayın Mevlüt Çavuşoğlu bizim hem ağabeyimizdir hem de çok değerli bir devlet adamımızdır. Alanya Matbaacılar Derneği olarak kendisine canı gönülden teşekkürü borç biliriz." dedi.

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2018, 14:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83