'Eğitim kalitesini arttırmak zorundayız'

İlköğretim Haftası nedeniyle Nezihat- Abdullah Doğan İlkokulu öğrencileri, Okul Müdürü Abdullah Tüver ve Öğretmenleri ile birlikte Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’i makamında ziyaret etti.

'Eğitim kalitesini arttırmak zorundayız'

 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı açılışı ve İlköğretim Haftası nedeniyle yapılan ziyarette Kaymakam Tanrıseven, yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Eğitimde her daim ve herzaman elimizden gelen tüm çaba ve gayreti göstermeye çalışıyoruz. İnsan çok önemli bir varlıktır. Bizler insan onuruna yakışan, gelecekte de topluma, ülkemize ve dünyaya faydalı nesiller yetiştirmeliyiz” dedi.

banner111
KAYMAKAM TANRISEVEN “EĞİTİM-ÖĞRETİMİN KALİTESİNİ ARTIRMAK ZORUNDAYIZ”

Kaymakam Tanrıseven, ziyarette öğrencilerle yakından ilgilenerek bir süre sohbet etti. Eğitim camiasının ve öğrencilerin her türlü isteklerine cevap verdiklerini belirten Kaymakam Tanrıseven, “Çağdaş ülkeler arasında yerimizi alabilmemiz için, araştırma, sorgulama yeteneğine sahip, bilgi üretebilen ve değerlendirebilen, bilimsel gelişmeleri takip eden öğrenciler yetiştirmek ve verdiğimiz eğitim-öğretimin kalitesini artırmak zorundayız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2016, 17:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83