HAYATA GÜLÜMSE PANELİNE DAVETLİSİNİZ

Madde Bağımlılığı ile mücadelede Alanya’da farkındalık çalışmaları yürüten, Alanya Kaymakamlığı Alkol ve Madde Bağımlılığını Önleme ile Mücadele Komisyonu “Hayata Gülümse” konulu bir panel düzenliyor.

HAYATA GÜLÜMSE PANELİNE DAVETLİSİNİZ

 26 Haziran Dünya Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılık İle Mücadele günü kapsamında düzenlenecek olan panelde, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesinden, Rektör Yardımcısı Prf. Dr. Fatih Gültekin, Antalya Aile ve Sosyal Politikalara İl Müdürlüğünden Psikolojik Danışman Nevzat Özer, Alanya Devlet Hastanesinden Psikiyatrist Dr. Halili Selahettin Özten, Rehberlik Araştırma Merkezinden Psikolog Gökcen Nazifoğlu ve Rehber öğretmen Nuriye Kütük konuşacak.

banner111
PANEL 23 HAZİRANDA ALTSO'DA

Panel, 23 Haziran Perşembe günü saat 14:30 da Alanya Ticaret Odası Konferans Salonunda gerçekleşecek. Toplumumuzun, özellikle çocuklarımız ve gençlerimiz için satışı yasak olan ürünlerin doğrudan veya dolaylı bir şekilde satılmasının veya kullanılmasının önlenmesi amacıyla tüm Alanyalıları,  Alanya Kaymakamlığı Alkol ve Madde Bağımlılığını Önleme ile Mücadele Komisyonu bu panelde buluşmaya davet ediyor.

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2016, 10:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83