İlaçlama personeline eğlenceli eğitim

Antalya Büyükşehir Belediyesi, ilaçlama çalışması yapan personeline ‘İş Sağlığı ve Güvenliği’ eğitimi verdi. Eğitimde çevre bilinci, ilaç kullanımı, personel güvenliği konularının yanı sıra personelin kendilerinin yazıp oynadığı eğitsel skeçler de yer aldı.

İlaçlama personeline eğlenceli eğitim
Büyükşehir Belediyesi, yıl boyunca Antalya genelinde vektörel mücadele yapan ilaçlama personeline eğitim verdi. Erdem Beyazıt Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen eğitimde B sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Gürhan Aydın, Hanifi Umutlu ile İş Güvenliği Uzmanı Pınar Karacan, iş kazalarının yaşanmaması ve risklerin en aza indirilmesi konusunda personeli bilgilendirdi. Eğitimlerde aynı zamanda teatral gösteriler ve şarkılar da yer aldı.

İlk defa teatral eğitim

Antalya’da İş Sağlığı ve Güvenliği ile ilgili olarak ilk defa teatral bir eğitim verildiğini belirten uzmanlar, alışılagelmiş eğitimlerin yanı sıra çalışanların da eğitim sürecine dahil olduğu, müzikle zenginleştirilen eğitimlerin gerçekleştiğini ifade etti. Sahada yaşanan trajikomik olaylar personellerin skeçleriyle sahnelendi. Eğitimler sırasında personeller hem eğlendi hem de öğrendi. Eğitimde ayrıca çevre bilinci, iş kıyafetlerinin kullanılma zorunluluğu, iş kazalarının önlenmesi, ilaç kullanımı ve yapılan yanlışlar anlatıldı.

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2017, 11:24

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83