Albaraka Bankası'ndan esnaflara kredi

Albaraka Bankası'ndan esnaflara kredi
Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ALESO) Başkanı Nuri Demir , Albaraka Türk Katılım Bankası ile işbirliği protokolü imzaladı.
ALESO Başkanı Nuri Demir’in başkanlık makamında gerçekleştirilen protokol törenine Albaraka Türk Katılım Bankası Şube Müdürü Ahmet Duran Demir ile Müdür Yardımcısı Osman Uysal katıldı.
Protokol töreninde konuşan Albaraka Türk Katılım Bankası Müdürü Ahmet Duran Demir, Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Üyelerine yönelik olarak özel avantajlı ürün ve hizmetler hakkında bilgi verdi.
Esnaflara masrafsız bankacılık hizmeti vereceklerini vurgulayan DEMİR, bankada açılacak TL, Döviz, Altın ve tüm cari hesaplardan hesap işletim ücreti alınmayacağını, Albaraka Türk Mobil, İnternet Şube, ATM ve Alo Albaraka üzerinden yapılacak tüm EFT ve havalelerin ücretsiz olacağını ifade etti.



Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyelerine özel kampanyalar yaptıklarını dile getiren Demir, “1,07 kâr oranı ve 36 aya varan taksitler ile 300.000 TL’ye* kadar Kobinin ihtiyaçlarını finanse ediyoruz. İster 0 km ister 2. El araçlar için 1-24 aylık vadelerde 1,06, 25-48 aylık vadelerde 1,10 kar oranıyla finansman fırsatından yararlanabilecektir.1-60 aylık vadelerde 1,01, 61-120 aylık vadelerde ise 1,06 kar oranıyla konut finansmanı avantajlarımızdan yararlanılabilecektir. World Business Card için yıllık kullanım ücreti ödenmemektedir.
Aynı zamanda taksitli alışveriş imkanı sunulmaktadır. 50.000 TL ye kadar işlemlerinde 9 taksite varan avantajlardan yararlanabilecektir” dedi.
ALESO Başkanı Nuri Demir ise , Albaraka Türk Katılım Bankasının sunmuş olduğu ürün ve hizmetlerden esnaf ve sanatkarların daha uygun şartlarda faydalanmaları için protokol imzaladıklarını belirterek, ürün, hizmet ve avantajlardan esnafların faydalanmalarının kendi menfaatlerine olacağını ifade etti.
Yapılan konuşmalardan sonra Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuri Demir, Başkan vekili Ali İhsan Özdemir, Denetim kurulu başkanı Selman Arıkan ile Albaraka Türk Katılım Bankası Şube Müdürü Ahmet Duran Demir arasında protokol imzalandı. Tüm Esnaf ve sanatkarlarımıza hayırlı olsun" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2019, 11:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83