Bölge birinciliklerini kutladılar

Bölge birinciliklerini kutladılar
Hasan Namal ve Yaşar Özcan ortaklığında açılan Alanya Oba Arçelik-Beko yetkili servisi çalışanları ve müşterileri ile kutlama yemeği gerçekleştirdiler.


Hasan Namal ve Yaşar Özcan Ortaklığında birinci yılını tamamlayan Arçelik-Beko yetkili servisi kutlama yaptı. Hem yıldönümünü kutlayan, hem de müşteri memnuniyetinde bölge birinciliği alan işletme, çalışan ve müşterileriyle kutlama gecesi gerçekleştirdi.


'ANKETLERDE BAŞARIYA ULAŞTILAR'

Gecede konuşan Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı, Alanya Alaaddin Keykubat Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Velittin Yenialp, “ Biliyorsunuz telefonlarla yapılan anketlerde müşterinin memnuniyeti göz önünde bulunduruluyor ve bunu da başarmışlar. Kendilerini tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

'SÖZ VERİYORUZ'

Şirket ortağı Hasan Namal ise açıklamasında, “Hizmetimizi Alanya'ya daha kaliteli, daha güzel, daha özverili şekilde devam edeceğimizi taahhüt ediyoruz. Söz veriyoruz. İnşallah devamı da gelir” dedi. Yaşar Özcan ise, "Alanya'ya en güzel, en kaliteli hizmeti vermek için geldik. Veriyoruz, vereceğiz. Sonuna kadar” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2020, 23:46

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83