Alanya'da Ekrem İmamoğlu zirvesi

CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ ve ziyarete gelen İyi Parti Alanya İlçe Başkanı Yücel Apaydın, 23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçimleri için değerlendirme toplantısı yaptılar.

Alanya'da Ekrem İmamoğlu zirvesi
Apaydın, "Alanya'da olduğu gibi İstanbul seçimlerinde de tekrar millet ittifakının bütünlük ve beraberliğini ortaya koyması su götürmez bir gerçektir. İtifakımız olan CHP'nin ve dünyanın en güzel şehri olan İstanbul seçimlerinde demokrasi ve hukuka yapılan bu saldırıyı elbette ki kınıyoruz"  dedi.   
Daha sonra Apaydın, "ittifakımız CHP İlçe başkanı Coşkun Karadağ bugün İstanbul'a gidip çalışacağız derse hiç bir partilimin ve ittifak partisinin şüphesi olmasın ki  sahada birlikte omuz omuza çalışacağımın bilinmesini isterim" şeklinde konuştu.

CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ ise "Alanya seçimlerinde birlikte yürüdüğümüz yolda her zaman partisi ve şahsi  kimliği ile ittifakın en güzel örneklerinden birini sergilediği için öncelikle Yücel Apaydın'a teşekkür ederim" dedi. 

Karadağ sözlerini şöyle sürdürdü:

"Herkesin malumu ki 6 Mayıs 2019 tarihinde tıpkı bundan yıllar önce üç Tam Bağımsız Türkiye ilkeli gencimizi sonsuzluğa uğurlayan adalet tekrar aynı tarihte 16 milyon İstanbul'lu için de tecelli etmiştir.  Bir kez daha görüyoruz ki adaleti rafa kaldıran bir hukuk süreci ile karşı karşıya kaldık. Elbette ki biz sükuneti sağlayacağız. Fakat şunu ifade edebilirim ki artık bu seçimler İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçimleri olmaktan çıkmış ve demokrasi bayrağı altında yanıp tutuşan yurttaşlarımızın türk hukukuna aldığı ciddi bir tavır olarak tarihe geçecektir. Bu hususta desteklerini esirgemeyen İyi Parti Alanya İlçe Başkanı Yücel Apaydın ve tüm kurmaylarına teşekkür ediyorum."dedi

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2019, 15:18

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83